Контакти

България, Садово 4122
Цариградско шосе 147 Е80
тел. 032 / 993 703
GSM: 0887 / 958 554
Защита | © 2009 DeLaval. All rights reserved. Всички права запазени.
България

За нас
Защитете своите инвестиции

Всеки фермер иска да е сигурен, че неговата млечна апаратура е оптимално действаща, за да получи възможно най-добрата печалба. Когато знаете, че вашата млечна система е надеждна – запазва вимето на вашите животни здраво, от което зависи качеството на млякото - вие сте напълно спокоен за вашата ферма (вашия бизнес).

Със сервиза на ДеЛавал - Цетодела-Г и вашата профилактична поддръжка можете да избегнете бъдещи повреди, които струват скъпо и да си спестите време. Независимо от това къде живеете ДеЛавал - Цетодела-Г ви предлага спокойствие с редовно извършване на тестване, профилактика, техн.прегледи и сервиз на вашите млечни системи от гарантирани техници. Когато е необходима подмяна на резервни части се използват само истински ДеЛавал части.
Защо да избера сервиза на ДеЛавал?
Сервизните техници на ДеЛавал - Цетодела-Г имат специални инструменти и апаратура, необходима за пълен анализ, измерване или поправка на нашите продукти. Вашата ферма ще е професионалнонално обслужена от техниците ни, в съответствие с профилактичната експлоатация на ДеЛавал. Ние използваме оригинални части, проектирани да подготвят или възстановят вашата система перфектно.

Използването на оригинални уреди, тръбопроводи и части поддържа в добро състояние и изправност вашата млечна апаратура. Редовната поддръжка запазва млечната ви система надеждно действаща и продуктивна и ефикасна. Това се отплаща с времето!
ДеЛавал сервиз - направете разликата!
office@delaval-bg.com
cvetan.georgiev@delaval-bg.com
гр.Провадия
тел/факс 0518 / 4 50 55
GSM: 0899 / 855 010
GSM: 0885/ 449 582
pendoz_penev@abv.bg
Новини
VMS сред най-висок ранг на доене от роботи в света
Уникалната система
DeLaval ROTA-TECH
Начало    Галерия     Решения     Каталози     За нас     За контакти